Ben je overspannen of heb je een burn-out? Ben je altijd moe, heb je een kort lontje en ben geen schim meer van jezelf? Een burn-out is een serieuze verstoring van het energie systeem van het lichaam en het gaat niet zo maar vanzelf weer weg. Je hebt tijd en hulp nodig om te herstellen en om ervoor te zorgen dat dit je niet nog een keer overkomt.

Overspannen zijn of een burn-out krijgen zie je vaak niet aankomen op het moment zelf. Ineens kan je niet meer en daar zit je dan. Hoe kan mij dit nu overkomen? Je lijft geeft een dat je over de grens gegaan bent. Het is tijd om te herstellen. Maar hoe pak je dat aan? Wat kan je het beste doen? Een ding is zeker, je wilt er vast graag weer bovenop komen. Je wilt vast van de moeheid af en je weer energiek voelen.

Zo ziet het burn-out hersteltraject er uit

In het burn-out herstel programma werken we stapje voor stapje in tien gesprekken aan jouw herstel. In dit traject brengen we jouw stressklachten en jouw stressbronnen in beeld. We werken eerst aan je lichamelijk en psychisch herstel. Als het wat beter begint te gaan, gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw vitaliteit en de verdere opbouw van jouw energie. Ook verbeteren we jouw zelfvertrouwen en jouw zelfmanagement zodat je keuzes kunt maken die je helpen weer fit te worden. Vervolgens gaan we, indien van toepassing, zorgvuldig kijken hoe je kunt re-integreren.

Dit levert het coachtraject je op

Na afloop van het traject ben je je bewust van jouw reactie op stress. Je kent je sterktes en reageert veel rustiger op negatieve prikkels. Je bent positiever gestemd en kunt een terugval zelf herkennen en weer ombuigen. Je voelt je minder moe en je weet dat je op de goede weg bent. Indien je een totaal andere richting op wilt kan je kiezen om als vervolg een koerszoekend loopbaantraject te doen. Als je nog hulp zoekt bij solliciteren kan dat ook.

Start gelijk met herstellen van je burn-out!

In dit coachtraject werken we in de buitenlucht aan jouw herstel. Geen vervelende moeilijke gesprekken, maar in ontspannen sfeer in een natuurgebied stap voor stap weer de oude worden. Ben je benieuwd hoe dat is? Neem dan contact op via het formulier of via WhatsApp. Ik neem uiterlijk de volgende dag contact op om een afspraak te plannen voor de kennismaking. We maken kennis tijdens een ontspannende wandeling in een natuurgebied in de regio Rotterdam – Den Haag – Leiden – Gouda. Het gaat niet om snelheid of afstand maar om elkaar leren kennen. Als je meer wilt weten over wandelcoaching kijk dan hier!