Heb je het gevoel dat je vast zit in je baan? Krijg je stress van de gedachte dat je dit nog lang blijft doen? Wil je al een tijd graag wat anders maar heb je geen idee wat je dan zou willen en hoe je dat moet aanpakken? Blijf er niet mee rondlopen. Loopbaan coaching kan je goed vooruit helpen. Wat kan ik eigenlijk? Wat past er bij mij? Een koersonderzoek helpt om antwoorden te krijgen op deze vragen. Een koersonderzoek is een intensief en leuk koerszoekend programma voor loopbaanbegeleiding. Om meer zicht te krijgen op je talenten, kwaliteiten maar ook valkuilen is het doen van een koersonderzoek een goed begin.

Hoe ziet het koersonderzoek er uit?

Het Koersonderzoek geeft veel structuur aan zelfonderzoek naar jouw koers voor je loopbaan. Zodat je erachter komt welke baan wel bij je past. Je kijken nauwkeurig naar je levensloop, jouw voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, je bronnen van inspiratie en je kwaliteiten en valkuilen. Het koersonderzoek bestaat uit 7 gesprekken van twee uur. Deze gesprekken hebben we elke 2 tot 3 weken. Tussendoor werk je aan de vragen en opdrachten die we samen geselecteerd hebben. De oefeningen zijn intensief, soms confronterend en altijd verhelderend. Ze zetten je aan het denken en dat helpt je duidelijkheid te krijgen over jouw koers. Een koersonderzoek duurt ongeveer drie tot vier maanden.

Wat levert het koersonderzoek je op?

Het resultaat van het koersonderzoek is dat je veel inzicht hebt in hoe je het best tot je recht komt. Je ontdekt wat je wel wilt: het meest vitaliserende en realistische loopbaanperspectief en je weet wat de eerste stappen zijn om daar te komen. Voor een loopbaan die uitgaat van plezier in plaats van stress!

Start vandaag met ontdekken wat je wel wilt!

Neem contact op via het formulier of via Whatsapp dan maken we een afspraak voor een kennismakingswandeling. Je kan ook eerst wat meer lezen over mij en over wandelcoaching.