Ben je bang dat je overspannen raakt of een burn-out krijgt en wil je dat graag voorkomen? Voordat een burn-out ontstaat is er vaak al langere tijd stress of onrust. Vaak is er ook al lange tijd het gevoel van moeheid en soms ook het idee dat je dingen doet die eigenlijk niet zo goed bij je passen. Misschien is je zelfvertrouwen ook wat laag. In deze fase kan je veel doen om te voorkomen dat je echt overspannen wordt of een burn-out krijgt. Dat is dan ook het doel van de burn-out preventie coaching. In het traject werk je aan energie-opbouw en aan zelfmanagement.

Zo ziet het burn-out preventie traject eruit

Het burn-out preventie coachtraject bestaat uit vijf gesprekken van 2 uur. We starten met een zorgvuldige inventarisatie van jouw stressklachten en jouw bronnen van stress. Vervolgens onderzoeken we hoe jij kunt ontspannen en hoe je je energie weer kan opbouwen. Verder verbeteren we jouw zelfvertrouwen en jouw zelfmanagement zodat je keuzes kunt maken die je helpen weer fit te worden.

Dit levert het traject je op

Na afloop van het traject ben je je bewust van jouw sterktes en reageer je veel rustiger op negatieve prikkels. Je bent positiever gestemd en kunt een terugval zelf herkennen en weer ombuigen. Je voelt je minder moe en je weet dat je op de goede weg bent.

Start gelijk met het voorkomen van een burn-out!

Ik kan me voorstellen dat het een stap is, zeker als je weinig energie hebt. Neem gerust contact op via het formulier of via WhatsApp. Ik neem uiterlijk de volgende dag contact op om een afspraak te plannen voor de kennismaking. We maken kennis tijdens een ontspannende wandeling in een natuurgebied in de regio Rotterdam – Den Haag – Leiden – Gouda. Als je wat meer wilt weten over kiezen voor wandelcoaching, kijk dan even hier.