Het aanbod van Werken zonder Stress is gericht op verschillende situaties die met stress en onvrede met het werk te maken hebben. Als je een burn-out wilt voorkomen, als je wilt herstellen van een burn-out of als je een totaal andere baan wilt. De coaching is zo veel mogelijk buiten, tijdens wandelingen in de natuur.

Coaching tijdens corona

Tijdens de Corona-crisis houdt Werken zonder stress zich aan de richtlijnen van het RIVM. Alle coaching is betrokken, maar voor de veiligheid wel op afstand. Juist nu kan coaching ondersteunend zijn.

Kort vitaliteitstraject

Voel je vermoeid of heb je milde stressklachten? In een kort vitaliteitstraject onderzoeken we wat er speelt en hoe je weer meer energie kunt krijgen. Lees meer over het korte vitaliteitstraject.

Burn-out preventie coaching

Heb je het altijd druk of verveel je je rot op het werk? Heb je dit gevoel al langere tijd? Het zou zo maar kunnen dat je last hebt van chronische stress en dat je het risico loopt een burn-out te krijgen. Bij burn-out preventie gaan we onderzoeken wat je situatie precies is en wat je kunt doen om je weer energiek te voelen. Lees meer over burn-out preventie coaching.

Burn-out herstel coaching

Heb je van de huisarts gehoord dat je overspannen bent of een burn-out hebt? Of kan je ineens niets meer? We gaan onderzoeken in welke fase van overspanning of burn-out je zit en wat je kunt doen om te herstellen. Lees meer over herstelcoaching.

Loopbaancoaching

Weet je zeker dat je het allemaal anders wilt? En heb je eigenlijk geen goed beeld wat dat dan zou moeten zijn? Dan is het tijd om een koersonderzoek te doen om duidelijkheid te krijgen. Je ontdekt wat jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief is. Lees meer over loopbaancoaching.

Sollicitatietraining

Als je wel weet wat je wilt, maar in sollicitatieprocedures steeds achter het net vist, kies dan voor sollicitatietraining. We maken je sollicitatie scherper zodat duidelijker wordt wie je bent en wat je te bieden hebt!

Wandelcoaching

De individuele coaching is in principe buiten in de natuur. Ik zie dat buiten zijn en wandelen echt helpt tijdens de coaching, ook bij mensen die er wel even twijfel over gehad hebben. De natuur kan helpen woorden te vinden. Het wandelen in een natuurlijke omgeving helpt je te ontspannen en helpt je creatiever te denken. Dat werkt heel goed tijdens coaching. We kiezen een natuurgebied in de regio Rotterdam – Delft – Lansingerland. Kijk hier voor wat extra informatie over kiezen tussen wandelcoaching en gewone coaching.