• Heb je veel last van stress of heb je zelfs een burn-out (gehad)?
  • Wil je stress verminderen?
  • Ben je aan het herstellen van een burn-out?
  • Weet je niet of je een nieuwe baan wilt of bij je huidige werkgever wilt blijven?
  • Wil je een totaal andere baan, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Mijn aanbod is geschikt voor je als je over vragen zoals deze nadenkt en er eigenlijk niet verder mee komt. Als je eigenlijk vooral weet wat je niet wilt en eigenlijk geen idee hebt wat je wel wilt, laat staan hoe je daar moet komen.

Misschien weet je al heel lang dat je werkomgeving niet goed bij je past maar ben je gebleven omdat het salaris goed was of omdat je er andere prettige zekerheden waren. Of misschien ben je recentelijk tot de conclusie gekomen dat er iets moet veranderen.

Hier is het goede nieuws. Als je nu nog niet goed weet hoe je verder wil of hoe je verder kan, dan ligt de wereld voor je open. Het is een prachtig startpunt voor coaching! 🙂 Laten we beginnen!

Als je erg veel stress hebt, overspannen bent, of een burn-out hebt, dan is mindfulness een mooie start om meer rust te vinden. Coaching kan helpen andere keuzes te maken om een burn-out te voorkomen. Als je al een burn-out hebt, dan kan je het best kijken bij burn-out herstel coaching. Als je vooral heel graag onderzoekt hoe je een carrière switch kan maken, dan is loopbaancoaching het meest passend bij je vraag. Als je eigenlijk wel goed weet wat je wilt, maar steeds niet door sollicitatieprocedures komt, kan je bij sollicitatietraining kijken.

Op dit moment zitten we met zijn allen midden in de Corona crisis. Het kan zijn dat je met het thuis zijn hebt gemerkt dat je eigenlijk graag gelijk wilt beginnen. Dat kan natuurlijk! Het korte vitaliteitstraject is een programma met online programma’s en (beeld)bellen.

In mijn werk maak ik als wandelcoach graag gebruik van de positieve eigenschappen van de natuur. De natuur brengt ontspanning en creativiteit en dat helpt!