Wat vonden anderen eigenlijk van de coaching van Werken zonder Stress? En wat vonden ze van de coaching buiten in de natuur?

De bal rolt

Dag Marcella! Dank nogmaals voor de sessies en voor vandaag! T werkt zeker inspirerend! T heeft me gemotiveerd aan te pakken en nu is de bal aan t rollen. Succes verder in je werk, dat je nog veel mensen mag helpen en ik ben benieuwd wat er komen gaat voor mij!

Anne-Mar 2020

Een nieuwe start

Dank voor je begeleiding, goede adviezen en de inspirerende gesprekken! Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn besluit te stoppen bij mijn werkgever. Daar waar je een deur dicht doet, gaat een andere open. Ik heb inmiddels verschillende klanten en er komt telkens op onverwachte momenten iets op mijn pad. Hoe mooi is dat!

Saskia 2019

Het was meer dan perfect!

Na de wandelingen met Marcella heb ik weer een duidelijk toekomstbeeld, tussenstapjes en doelen. Ik heb veel zelfinzicht gekregen en rust in mijn hoofd. Het buiten zijn hielp daarbij.

Natasja 2018

Bedankt

Bedankt voor je zeer goede coaching.

Nathalie 2019

Op mijn gemak

Hoi Marcella, dank je wel. Ik ben blij dat ik dit traject mocht volgen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik geactiveerd ben en goed aan het nadenken ben over de vervolgstappen. Ik ben erg benieuwd wat er uit rolt. Ik vond jouw werkwijze ook erg prettig; het naar buiten gaan en lekker lopen zorgde voor een gevoel van rust maar ook ruimte en zorgde ervoor dat ik me lekker op mn gemak voelde.

Sander 2019

Positief

Bedankt voor de positieve insteek die je mij hebt laten zien!

Annick 2019

Ik kan weer verder!

Marcella heeft mij geholpen om weer rust te krijgen in mijn leven. Zoveel vragen dat ik niet wist waar te beginnen. Door te luisteren, verhelderende vragen te stellen en advies te geven kon ik weer verder.

Heidy 2017