Vitaliteitscoaching

In dit coachtraject gaan we in wat bredere zin aan de slag met vitaliteit. Wat betekent een gezonde geest in een gezond lichaam voor jou? Wat is er nodig om dit te krijgen? Vaak gaat het dan om een combinatie van loopbaan coaching, persoonlijke coaching en leefstijlcoaching.

 

Traject

In het eerste gesprek bespreken we jouw situatie en verkennen we je doel. In de circa zeven volgende gesprekken werken we toe naar concrete acties die jou ondersteunen deze doelen te bereiken. De tijd tussen de gesprekken bepaal je zelf.

Mogelijke elementen van het coachtraject zijn het uitzoeken van wat jij belangrijk vind in je (werkend) leven, het verhogen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van gezonde voedingsgewoonten. Het is helemaal afhankelijk van jouw doelen. Na afloop van het traject heb je veel meer levenskracht. Je weet wat je wilt, wat je doet om je doel te bereiken en je weet dat het je gaat lukken. Je bent op weg naar jouw echte leven. Je bent met vertrouwen op weg bent naar een waardevolle toekomst – en dat voelt goed!

Het coachtraject bestaat uit circa 8 coachgesprekken van 2 uur. Tijdens deze gesprekken wandelen we in een natuurgebied tussen Rotterdam en Leiden.

 

Contact

Als je contact opneemt garandeer ik je dat je binnen een week langs kan komen voor een kennismakingsgesprek.