Loopbaan coaching

Loopbaan coaching is een goed idee als je ontevreden bent met je baan. Als je al een tijdje piekert over een bepaald vraagstuk. Als je bijvoorbeeld je huidige baan niet zo leuk meer vindt, maar ook niet zo goed iets anders durft te gaan doen. Loopbaan coaching gaat over het ontdekken welke banen bij je passen. Over het ontdekken welke vaardigheden je al hebt en welke je nog kan ontwikkelen. We gaan vooral op zoek naar werkplezier want plezier is een van de krachtigste tegenhangers van stress.

Traject
In het eerste gesprek bespreken we jouw loopbaanvraagstuk en verkennen we je wensen en beelden over je werk. In de vijf volgende gesprekken onderzoeken we welke doelen je hebt in de komende periode van je werkend leven en werken we toe naar concrete acties die jou ondersteunen dit doel te bereiken. De tijd tussen de gesprekken bepaal je zelf.
Mogelijke elementen van het coachtraject zijn het onderzoeken van sterktes en talenten, het uitzoeken welke activiteiten je energie kosten en welke juist energie geven, het uitdiepen van jouw belangrijke waarden en drijfveren en het aanleren van methoden om om ongezonde stress te herkennen. Na afloop van het traject heb je een duidelijk beeld van de komende fase van jouw loopbaan en weet je wat je kan doen om je doel te bereiken.

Het coachtraject bestaat uit 6 coachgesprekken van 2 uur. Tijdens deze gesprekken wandelen we in een natuurgebied tussen Rotterdam en Leiden.

Contact
Als je contact opneemt garandeer ik je dat je binnen een week langs kan komen voor een kennismakingsgesprek.