Vitaliteit is letterlijk levenskracht. Het heeft te maken met je lekker voelen, met voldoening op het werk en thuis, met plezier. Ik bied verschillende vormen van coaching passend bij het thema vitaliteit. In de begeleiding ga ik uit van het principe van positieve gezondheid en maak ik gebruik van oplossingsgerichte coaching, levensloop psychologie en op mindfulness gebaseerde technieken. Het coachen doe ik bij voorkeur in de buitenlucht.

Loopbaancoaching

Als je twijfelt over je werk of als je je afvraagt of je dit nog jaren wilt blijven doen, dan kan loopbaancoaching uitkomt bieden. Loopbaan coaching gaat over het ontdekken welke banen bij je passen en over het ontdekken welke banen je voldoening geven. In een loopbaancoaching traject ga je uitzoeken welke doelen je hebt in je werkend leven en waar je energie van krijgt. We gaan vooral op zoek naar werkplezier want plezier is een van de krachtigste tegenhangers van stress. Loopbaancoaching kan leiden tot een andere benadering van de huidige baan en loopbaancoaching kan leiden tot het inzicht dat je een andere kant op wilt. Lees meer over loopbaancoaching.

Persoonlijke coaching

Als je het gevoel hebt jezelf in de weg te zitten kan persoonlijke coaching iets voor je zijn. Bij persoonlijke coaching gaat het vooral om positief denken, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. Het ondersteunt je om de voornemens die je hebt ook echt uit te voeren. Je komt tot bloei. Lees meer over persoonlijke coaching.

Leefstijlcoaching

Als je slecht in je vel zit en een ongezond leefpatroon hebt ontwikkeld kan leefstijlcoaching behulpzaam zijn. Bij leefstijlcoaching gaat het om gezonde voeding, voldoende bewegen, balans vinden tussen inspanning en ontspanning en een gezond slaappatroon ontwikkelen. Maar dan wel op een manier die bij je past, zodat je het ook vol kunt houden. Lees meer over leefstijlcoaching.

Vitaliteitscoaching

Als je je herkent in meerdere van bovenstaande thema’s dan kan vitaliteitscoaching veel voor je betekenen. Bij vitaliteitscoaching gaan we bijvoorbeeld aan de slag met een gezonde leefstijl, een positief zelfbeeld en onderzoeken we welke werkzaamheden je voldoening geven. Lees meer over vitaliteitscoaching.