Je kunt bij mij terecht voor coaching als je veel stress ervaart en het gevoel hebt dat het te veel wordt, als je al weet dat je overspannen bent of een burn-out hebt of als je weet dat je echt een heel nieuw pad in wilt slaan, maar nog niet weet wat dan.

Burn-out preventie

Heb je het altijd druk of verveel je je rot op het werk. Voel je je moe, slaap je slecht en ben je wat prikkelbaar? Het zou zo maar kunnen dat je risico loopt. Bij burn-out preventie gaan we onderzoeken wat je situatie precies is en wat je kunt doen om je weer energiek te voelen. Lees meer over burn-out preventie.

Na overspanning of burn-out

Heb je van de huisarts gehoord dat je overspannen bent of een burn-out hebt? Of kan je ineens niets meer? We gaan onderzoeken in welke fase van overspanning of burn-out je zit en wat je kunt doen om te herstellen. Lees meer over overspanning en burn-out herstelcoaching.

Loopbaancoaching

Weet je zeker dat je het allemaal anders wilt? En heb je eigenlijk geen goed beeld wat dat dan zou moeten zijn? Dan is het tijd om een koersonderzoek te doen om duidelijkheid te krijgen. Je ontdekt wat jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief is. Lees meer over loopbaancoaching.

Sollicitatietraining

Als je wel weet wat je wilt, maar in sollicitatieprocedures steeds achter het net vist, kies dan voor sollicitatietraining. We maken je sollicitatie scherper zodat duidelijker wordt wie je bent en wat je te bieden hebt!

De individuele coaching is buiten, bijvoorbeeld in Het Kralingse Bos. Het wandelen in een natuurlijke omgeving helpt je te ontspannen en helpt je creatiever te denken. Dat werkt heel goed tijdens coaching. Een ander natuurgebied is ook bespreekbaar.