Thuiswerken door het Coronavirus. Wie had dat gedacht? Zo ineens word je gedwongen om het allemaal anders te doen. Hoe bevalt dat? Is het een ramp omdat je niet alleen je eigen werk maar ook dat van de kinderen moet organiseren? Of durf je het bijna niet te zeggen maar vind je het heerlijk? Lekker thuis zonder de stress van het werk?

Een situatie als deze kan je op jezelf terugwerpen. Het kan ertoe leiden dat je wat anders naar jezelf gaat kijken. Misschien merk je nu dat je thuis bent dat je op het werk heel veel spanning hebt. Misschien realiseer je je nu je veel met de kinderen samenwerkt dat je daar normaal nooit tijd voor hebt. Misschien realiseer je je dat dingen wilt veranderen. Maar wat dan en hoe doe je dat?

Wil jij ook een persoonlijk loopbaan of vitaliteitsadvies? Herkennen dat je iets wilt veranderen is een belangrijke stap.Wacht niet tot alles weer normaal is, want dan ga je er gewoon weer in mee. Kijk snel verder en we gaan aan de slag!

www.werkenzonderstress.nl/juistnu

Coaching – juist nu!